Skip to content

Cart

Your cart is empty

Handelsbetingelser

NEDENSTÅENDE SALGS OG LEVERINGSBETINGELSER GÆLDER FOR ALLE LEVERANCER FRA VIOLA SKY

BETINGELSER OG VILKÅR

Velkommen til Viola Sky. 

Ved handel på denne hjemmeside accepterer du automatisk nedenstående betingelser. Vi anbefaler derfor, at du læser betingelserne grundigt igennem, inden du handler på www.violasky.com

Bemærk der er forskel på handelsbetingelserne vedrørende internethandel og i den fysiske butik hvor reglerne for normal handel træder i kraft.


LEVERINGSTID I DANMARK

Leveringstid 1-3 hverdage. Vi prioriterer at få din pakke afsendt indenfor 24 timer på hverdage. I højsæson og udsalgsperioder kan der gå 2-5 hverdage. 

Vi benytter Postnord.

Levering på købers adresse eller afhentningssted i Danmark, vil normalt ske dagen efter afsendelse af varen fra violasky.com

Du kan altid følge din pakke med det fremsendte track & trace nummer, som du automatisk modtager på din mail når pakken er afsendt.

 

LEVERINGSPRISER I DANMARK
Levering i Danmark med omdeling kr. 55 ,-
Levering i Danmark uden omdeling gratis ved køb over kr. 500 ,-

Køber du for under Kr. 500,- er fragten kr. 55,- med omdeling / kr. 49,- til pakkeshop.

 

CLICK & COLLECT

Bestil online og hent dine varer i butikken:

Viola Sky 

Smallegade 43B

2000 Frederiksberg

 

Vi sender en mail, når dine varer er klar til afhentning.

Butikkens åbningstider er:

Mandag: Lukket

Tir.-Fre.12-17:30

Lør. 11-14:00

Husk at medbringe din ordreseddel på mail eller print.

 

RABATTER & TILBUD

Viola Sky tilbyder sommetider forskellige typer rabatter og tilbud som en del af butikkens markedsføring. Hvis du har en rabatkode, skal du indtaste denne i rabatkodefeltet. Bemærk, at du kun kan anvende rabatkoder på varer, der sælges til deres almindelige pris, og at du kun kan anvende én rabatkode pr. køb.


BETALING
Du kan betale online med følgende kort:
Dankort
Visa Dankort
Visa
Visa Electron

Master
Maestro
JCB

Mobilepay

Betales der med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internetbutik, der benytter SSL (Secure Socket Layer).
Du vælger betalingsmetode, når du afgiver din bestilling.
Alle priser er inkl. moms. Alle købsaftaler, ordrebekræftelser og lign. indgås på dansk.
 


SIKKERHED
Billwerk betalingssystem, som vi benytter hos Viola Sky, lever op til alle de sikkerhedskrav, der er stillet og godkendt og certificeret af Nets. Al kommunikation mellem Billwerk Betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse. Dette sikrer, at uvedkommende ikke kan se de data, som udveksles. Ligeledes krypteres data, der sendes mellem Billwerk Betalingssystem og Nets's betalingsserver.

En netbutik har ingen adgang til dit oplyste kortnummer ved betaling og har kun mulighed for at hæve det beløb, du har angivet – eller mindre – kun en gang, og der er ingen mulighed for at forøge beløbet. Dit indtastede kortnr. bliver ikke gemt nogen steder efter transaktion. Betaler du med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr., hvis dit dankort misbruges ved brug af pin-koden. Der er strenge krav indenfor både etik og sikkerhed fra NETS for, at man som netbutik kan få lov til at modtage kortbetaling over internettet.
  


REKLAMATION
Alle varer hos Viola Sky er kvalitetsvarer. Nogle gange kan der dog alligevel være en fejl eller en mangel ved en vare, og i et sådan tilfælde skal du naturligvis kontakte os med det samme. Vi vil gøre alt for at afhjælpe reklamationen, og du vil som udgangspunkt få en ny varer tilsendt eller få pengene refunderet.

Vi sender alle varer med Postnord pakkepost, hvilket gør det muligt at spore pakken, hvis der skulle opstå problemer. Varerne er forsikrede under forsendelsen, og ved modtagelse bedes du kontrollere pakkens indhold. Er pakken og/eller indholdet beskadiget, når du modtager det, skal du anmelde det til Post Danmark med det samme, eller senest 2 dage efter modtagelsen. Viola Sky er ikke ansvarlig for varer, der er beskadiget under transporten. Vi pakker altid varerne ind med største omhu, så risikoen for fragtskader minimeres.
Hvis du ønsker at reklamere over et produkt, skal du kontakte Viola Sky på følgende mail: kontakt@violasky.dk
Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk
Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

 

RETUR OG OMBYTNING AF VARER KØBT ONLINE

Hvis du ønsker at returnere en eller flere varer, vil returfragten være på egen regning. For at gøre det nemt for dig, tilbyder vi fragt for kun kr. 55,-, som du kan købe og modtage en pakkelabel til gennem vores Returportal.

Du finder Returportalen HER

Hos Viola Sky har du 14 dages fortrydelsesret. Alle returneringer skal registreres til returnering senest 14 dage efter ordremodtagelse. Bemærk, at hvis du har valgt levering til en pakke shop, så starter fortrydelsesperioden den dag ordren leveres til pakkeshoppen. Hvis du har valgt afhentning i butik, starter fortrydelsesperioden fra den dag dine varer er klar til afhentning.

Ønsker du at ombytte til en anden størrelse eller model, skal du returnere dine varer og lægge en ny ordre.

Husk altid at udfylde vedlagte guide til returnering eller vedlægge kopi af ordreseddel med oplysninger om ordrenummer.

Refunderede beløb vil altid blive sat retur på det kort købet er foretaget med. Denne proces tager 1-5 hverdage fra vi modtager returpakken.

Vi afhenter ikke returpakker på posthus, pakkeshops o.lign - alt skal leveres til vores adresse. Vi modtager ikke varer sendt på efterkrav.

Vi kan desværre ikke tage imod pakker sendt med DAO, da de kun levere pakker om natten uden for butikkens åbningstid.

Hvis en returpakke bliver væk i posten, kan Viola Sky ikke refundere pengene.

 

Uafhentede varer

Uafhentede varer fra posthus, pakkeshops o.lign. bliver returneret af Post Nord til Viola Sky og vil blive modregnet kr. 55,- i returbeløbet.

Vi tager ikke varer retur, der er købt hos en anden forhandler eller på et evt. lagersalg.

Viola Sky tager forbehold for prisændringer, tastefejl, udsolgte varer og lignende.

Varerne skal altid returneres ubrugt, uden tilsmuds, lugtfri og med originale mærker. 

Har du købt silke lingeri, skal du være opmærksom på ikke at have creme, olie eller anden form for fedt på huden når du prøver. Kommer der pletter på silken kan vi desværre ikke tilbyde at bytte varen.

 

Returvarer fra Norge

Varer der returneres fra Norge pålægges et ind fortoldningsgebyr på kr. 160,-

 

Bytte/returnering af varer i butikken

Du er også velkommen til at bytte dine varer købt på nettet i butikken Viola Sky Smallegade 43B 2000 Frederiksberg.

Husk altid at medbringe en kopi af ordresedlen.

Skal du blot have byttet samme model til en anden størrelse, kan det gøres uden videre så frem vi har den på lager. Er der tale om bytte til en anden model, vil du få pengene retur for dit netkøb og skal så foretage et køb af den nye varer valgt i butikken.

Ved køb af varer i butikken træder reglerne for normal handel i kraft.

 

GAVEKORT

Gavekort kan ikke byttes.

 

BYTTEREGLER FOR VARER KØBT I BUTIKKEN

Varer købt i vores fysiske butik kan byttes til noget andet eller et tilgodebevis, vi giver ikke pengene retur.

Gavekort og tilgodebeviser er gyldige i 1 år fra udstedelsesdatoen.

Vores bytteregler er 14 dage eller som angivet på byttemærket, der sidder på varen sammen med kvitteringen. Husk altid at medbringe kvitteringen ellers kan vi ikke bytte dine varer.

 

RETUR

Såfremt varen ønskes ombyttet eller returneret, skal det ske til følgende adresse:

Viola Sky

Smallegade 43B

2000 Frederiksberg

Danmark

Husk altid at vedlægge kopi af ordreseddel.

Du kan købe fragt og modtage en pakkelabel gennem vores Returportal, som du finder HER!

 

Med venlig hilsen Viola Sky
E-mail: kontakt@violasky.dk
Tlf: +45 2970 6218