Skip to content

Cart

Your cart is empty

Returnering

Retur og ombytning af varer købt online hos Viola Sky

Generelle retningslinjer for returnering:

 1. Varens tilstand: Varerne skal returneres ubrugt, lugtfri, uden pletter og med de originale mærker intakte. For silkelingeri skal du undgå at have creme, olie eller andet fedtstof på huden, når du prøver varen, da vi ikke kan acceptere returnering af pletterede silkevarer.
 2. Returnering og ombytning: Hvis du ønsker at bytte til en anden størrelse eller model, skal du returnere varen og lægge en ny ordre.
 3. Returfragt: Hvis du ønsker at returnere en eller flere varer, vil returfragten være på egen regning. For at gøre det nemt for dig, tilbyder vi fragt for kun kr. 55,-, som du kan købe og modtage en pakkelabel til gennem vores Returportal.

  Du finder Returportalen HER

 1. Refusion: Refunderede beløb vil altid blive sat retur på det kort, købet er foretaget med. Denne proces tager 1-5 hverdage fra vi modtager returpakken.
 2. Returpakker. Vi afhenter ikke returpakker på posthus, pakkeshops o.lign - alt skal leveres til vores adresse. Vi modtager ikke varer sendt på efterkrav.

  Vi kan desværre ikke tage imod pakker sendt med DAO, da de kun levere pakker om natten uden for butikkens åbningstid.

Fortrydelsesret:

 • Periode: Viola Sky tilbyder 14 dages fortrydelsesret fra den dag, du modtager dine varer.
 • Levering til pakkeshop eller butik: Fortrydelsesperioden starter den dag, ordren leveres til pakkeshoppen eller den dag, dine varer er klar til afhentning i butikken.
 • Forsikring: Benytter du ikke Viola Skys returportal anbefaler vi at bruge en pakkelabel for forsikring og mulighed for at spore pakken.
 • Uafhentede varer: Uafhentede varer vil blive returneret og der vil blive modregnet kr. 55 i returbeløbet.

Returnering og ombytning i butikken:

 • Adresse: Du er altid velkommen til at bytte varer købt online i vores butik på Smallegade 43B, 2000 Frederiksberg. Husk at medbringe en kopi af ordresedlen.
 • Ombytning: Bytning til samme model i en anden størrelse kan ske, hvis varen er på lager. For ombytning til en anden model vil pengene blive refunderet, og du kan købe den nye vare i butikken.

Returnering fra Norge:

 • Gebyret: Varer, der returneres fra Norge, pålægges et indfortoldningsgebyr på kr. 160.

Adresse for returnering:

Viola Sky

Smallegade 43B

2000 Frederiksberg

 

Husk altid at vedlægge en kopi af ordresedlen.

Bytteregler for varer købt i butikken:

 • Bytte: Varer købt i butikken kan byttes til en anden vare eller et tilgodebevis inden for 14 dage eller som angivet på byttemærket. Gavekort og tilgodebeviser er gyldige i 1 år fra udstedelsesdatoen. Vi giver ikke penge retur for varer købt i butikken. Husk kvitteringen ved bytning.